Over MEDLEYTIS

over Pauline Kaczmarek

"Ik geloof in muziek zoals anderen in sprookjes geloven"

Ik ben Pauline, bijna 30 en al even lang verslaafd aan muziek. Dat denk ik toch, want ik ben geboren met een scheve neus dus ik zal in de buik al wel aan ʻt headbangen zijn geweest zeker? ;-)

Als kleine ukkie tokkelde ik al gefascineerd op de piano van mijn grootvader en zong ik op mijn 1,5 jaar al perfect op toon (zegt la mama). Ik ben een mix van mijn beide grootouders: mijn grootvader was dirigent en muziekleraar, mijn grootmoeder was sopraan.

Zingen is altijd een constante geweest tot ik op mijn 9 jaar opeens een gitaarobsessie kreeg. 2 jaar later schreef mijn moeder me als verrassing in voor lessen akoestische gitaar, het beste cadeau ooit! Zo probeerde ik ook elektrische gitaar uit, maar was vooral basgitaar mijn sjoeke. 

Dat is iets wat mijn moeder in ʻt oor had en ze gaf me een artikel over "de rockschool" PXL-Music waar ik een bachelor opleiding kon volgen. Na 3 fases toelatingsproeven, was ik uiteraard waanzinnig gelukkig dat ik daar mocht starten.

A dream come true!

Omdat muziek altijd mijn houvast is geweest in alles wie ik ben, wat ik doe en meemaak, wil ik dit graag doorgeven zodat anderen ook een muzikale uitlaatklep vinden. Daarom heb ik na mijn opleiding nog een lerarendiploma behaald en geef ik in totaal al 14 jaar muziekles. Sinds 2019 heb ik dus ook mijn eigen privé muziekschooltje. Na enkele naamsveranderingen vond een koorlid de geniale term uit: "medleytis", aangezien ik in alles muziek hoor: in elke zin die je zegt, elke zucht of scheet die je laat, elke toon die ik hoor: alles is muziek en van alles kan je muziek maken!

Uiteraard heb ik dan ook al bij talloze bands en projecten gespeeld zoals coverbands, showkoren en musicals. Sinds de eerste dag dat ik een instrument in mijn handen kreeg, schrijf ik ook liedjes en ben ik nu volop bezig met mijn eigen songs af te werken. Spannend!

Kort gezegd: ik leef van - voor - door muziek. Ben jij ook zo iemand? Of geniet je wel eens van een concertje? Of zou je graag zelf spelen? Kom gerust eens langs voor een proefles om kennis te maken met wat jij graag zou willen leren!

- Wees welkom bij je muzikale zelf -